Logo Lavender Your Life
Bezoek de lavendeloase
Lavender Your Life
in het Vlaamse Waasland

Je kan onze lavendelhoeve komen bezoeken

De meeste lavendelvelden liggen verspreid in het Waasland, maar de lavendelsite op het erf in Meerdonk Sint-Gillis-Waas, is open voor bezoekers. De mooiste periode om langs te komen is tussen eind juni en begin augustus. Als de blaadjes afgevallen zijn, oogsten we en is het heel druk op de lavendelhoeve. De lavendel distilleren we op een natuurlijke, klimaatvriendelijke manier tot een pure en biologische lavendelolie. Volg ons op sociale media zodat je er live kan bij zijn.

Groepsbezoek aan de lavendelhoeve

De lavendelboerderij Lavender Your Life kan je in groep bezoeken. We zorgen voor een begeleide rondleiding met een professioneel woordje uitleg en een puur genotsmomentje nadien. Om het bezoek met evenveel passie te kunnen verzorgen als we doen met onze producten op de hoeve, vragen we het contactformulier in te vullen zodat we concreet kunnen afspreken.

Bart Verelst en Kirsten van Campenhout en hun kinderen

Bereikbaarheid van de lavendelhoeve

Er is een parking aan de overkant van de straat waar vijftien auto’s kunnen staan. Fietsers parkeren hun fiets op het erf. Het domein is toegankelijk voor mensen met een handicap, maar we zijn nog volop bezig om de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers nog te verbeteren.

Lavendel- en ginbar met prachtig uitzicht

Naast het distilleren van lavendelolie onder Lavender Your Life en de ontwikkeling van de lavendelproducten, heeft De Bloempothoeve ook een alcoholdistilleerderij ‘Garden Gin Distilleries’ waar botanische gins, likeuren en rum gestookt worden tot prijswinnende spirits. In de Garden Gin bar kan je iets drinken terwijl je in alle rust geniet van de prachtige omgeving.

Overnachten in de buurt van de lavendelhoeve

De zomer is een prachtige periode om de lavendelvelden van Lavender Your Life te bezoeken.

Er zijn drie adressen in de buurt waar je helemaal tot rust kunt komen en met open armen ontvangen wordt: B&B De Arenberghoeve in Kieldrecht, Trust Hotel in Verrebroek of Vakantiehoeve de Berkelaer in Sint-Gillis-Waas.

Lavendeltakjes